Dancing in the dark

Så otroligt mycket snö! Hela tiden ny, ny, ny.

Jag har lite bilder från förra veckan som jag tänkte att jag kan lägga upp sen, men det får bli imorgon kanske. Då är det min första lediga dag på fyra dagar (som har känts som sex dagar .. minst!).

Idag ska jag snart äta något och ta bussen som går en kvart tidigare eftersom jag inte vill komma försent. Jobbar till halv ett (och kanske blir klar så att jag hinner med 00.32-bussen! det vore skönt).

Den här kommande veckan lär innehålla träning, bio, träffa folk, middag på Pizza Hut med familjen (eftersom bror min ville) och ja .. vad mer? Nya tankebanor.

Streets of Philadelphia

Ojojoj. Här var det dött. Att det skulle vara så svårt att uppdatera på bloggen. För den sakens skull kan man ju vara lite glad att läsarantalet nästan är under nollstrecket.
Och skämmas lite, också.

Jag har i alla fall haft ganska fullt upp. Har just arbetat de sista öppningspasset (6:30-16) för den här fyraveckors-perioden. För er som undrar alltså.

Borde döpa om bloggen till "Sammanfattningen"? .. ; Heltid. 15 månader. Hockeymatch. Försening. Bruce Springsteen. Katter. Hund. SATS. Tankar. Funderingar. Listor.

Och snart, när våren snart är här, kanske det skulle kunna komma upp lite kreativa saker här. Håller tummarna för det.



Baby was held back

Jag läser alldeles för många bloggar. Och det är ganska svårt att sålla bland dem, så Bloglovin är ju en ganska så hyffsad uppfinning, om man nu kan kalla det det?

Men bloggarna är ett sätt att drömma sig bort lite grand och få inspiriation och ja .. Det finns många intressanta människor där ute. Vet att jag inte själv lever ut så pass mycket som jag borde kunna, eller hade kunnat, men min förhoppning är att jag ska sluta vara en larv och en dag bli en fjäril.


(Bilden är gammal (och då menar jag minst två-tre år gammal) och fotad med en mobilkamera, men jag gillar den)

Boys don't cry

'allå!

Sa jag det, att jag är hemma nu igen? Det är jag i alla fall. Kom hem igår, och då blev det mest att packa upp, umgås någon timme med pojkvännen och sen sova (klockan nio .. jag är stolt över mig själv!).

För idag var nämligen min första dag som heltidare och jag började klockan halv sju på morgonen, ett litet äventyr i sig självt. Förutom småsaker som att jag 1) vaknade en timme innan jag egentligen skulle gå upp, 2) hann drömma om hur jag försov mig, 3) inte hittade min skåpnyckel när jag skulle gå (och den är fortfarande spårlöst försvunnen men det var därför man uppfann reservnyckeln!), 4) därmed hade två minuter på mig ned till bussen (och jag hann!), 5) var nära att snubbla och slå ihjäl mig utanför statoil och att jag 6) fick ägna mig åt det "roliga" på jobbet endast tre av nio och en halv timme .. Ja, förutom det så är det kul att tjäna ihop ännu lite fler vuxenpoäng.

Nu blir det middag (pannkakor?) och några avsnitt av Devil Beside You som är fängslande. Samma sak gäller boken jag började läsa för ett tag sen. Tror jag undviker att läsa ut den nu bara för att jag vet att jag inte kommer att gilla slutet.

Har du någon bra serie eller bok som du finner dig själv läsa/se om och om igen?

:)


RSS 2.0